Imunitāte, visā Latvijā

Drukāt

Krio, veselības centrs

Bruņinieku 35a, Rīga, LV-1001
Kriosauna, krioterapija, kriomasāža, krioprocedūra, krio, kriosauna, pretcelulīta procedūra, imunitātes nostiprināšana, ādas slimību ārstēšana, seboreja, aukstuma terapija, sporta medicīna, organisma atjaunošana, ķermeņa atjaunošana, fizikālā terapija, psoriāze, rehabilitācija, enerģijas atjaunošana, vielmaiņa, metabolisms,

Dzintras Tintes ārsta prakse homeopātijā

Liepājas 34, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
, ārstēšana ar dabas preperātiem, fito terapija, holistiskā medicīna, homeopātija bērnu ārstēšanai, imunitāte

Mikrokultūra

Rudzrogu 1, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Uztura bagātinātāji, uztura bagātinātāju ražošana, vitamīni, minerālvielas, aminoskābes, augu preparāti, dabas veltes, vieglai dzīvei, ilgtspējīgai dzīvei, veselība, bezrecepšu zāles, dabas zāles, dabas medikamenti, dabīgās zāles, holesterīns, holesterīna pazemināšana, augsts holesterīns, aknu funkciju uzlabošana, holesterīna

Acorus Balance uztura bagātinātāji

Brīvības gatve 224a, Rīga LV-1039
Apraksts:

Augtas kvalitātes, balansējoši uztura bagātinātāji no īpaši atlasītiem augiem. Viss nepieciešamais veselībai un labsajūtai, ērtākajā lietošanas veidā un kombinācijā - šķiedrvielu pulveri, kapsulas, skaistuma un imunitātes šķidrie šoti, gumijas konfektes miegam, skaistumam un imunitātei.

Sharky, sporta klubs, sporta nodarbības

Krones 56, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Aktuāli un svarīgi: Projekts Sporta klase: Projekts ir vērsts uz VFS attīstību bērniem. Projekta ietvaros skolēni nodarbojas ar dažādiem sporta veidiem, attīstās fiziski, iegūst stabilu pamatu turpmākai sportiskai attīstībai un vispārējai veselībai. Projektā darbojas profesionālu treneru komanda, sporta ārsts, fizioterapeits. Programmas mērķis: uzlabot bērna fiziskās īpašības atbilstoši viņa vecuma grupai, stimulēt un sagatavot viņu aktīvam dzīvesveidam, vienlaikus izvērtējot tā spējas konkrēta sporta veida izvēles perspektīvā. Programmu ir licencējis un apstiprinājis Izglītības kvalitātes valsts dienests (IKVD) un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RDIKSD).

Sanitas Mitenbergas pediatra privātprakse

Pededzes 10, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Specializācijas: ✓ regulāras profilaktiskās pārbaudes, slimību diagnostika, imunitātes stiprināšana no bērna dzimšanas līdz 18 gadu vecumam; ✓ konsultācijas vecākiem pirms bērna piedzimšanas; ✓ palīdzība akutos saslimšanas jautājumos; ✓ Valsts programmas ietvaros apmaksāta vakcinācija; ✓ veselības pārbaudes un dokumentu noformēšana; ✓ pirmsskolas izglītības iestādei, skolām, izziņām dažādiem dienestiem; ✓ hronisku un ilgstošu slimību gadījumu bērna veselības risina sadarbībā ar citu nozaru speciālistiem. ✓ Pediatrs Mārupē. Mājas vizītes.

Bee Box, SIA

Mednieku 4, Ciemupe, Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5001
"Bee Box" piedāvā:: • bišu māšu peru pieniņu kapsulu veidā, • dažādu ziedu medu, • propolisu, • propolisu spirtā, • propolisu eļļā, • bišu maizi, • bišu vaska sveces,

Produkciju iespējams iegādāties mājaslapas sadaļā e-Veikals.

Apraksts:

SIA "Bee Box" ir biškopības uzņēmums, kas ražo biškopības produktus.

Saikne ar bišu pasauli ir sena, jo vecvecāki Andrejs un Monika Miži ir bijuši profesionāli un ieredzēti biškopji Latvijā. Vasarās, skraidot ap bišu stropiem, klausoties vecvecāku izglītojošajos stāstos par bitēm un vērojot kā tās tiek apkoptas, un cik daudz laba tās spēj dot, biškopības turpināšana turpmākās paaudzēs ir pašsaprotama.

KPK, SIA, Deratizācijas, dezinsekcijas, dezinfekcijas pakalpojumi

Turpinām strādāt klātienē!
Pleskodāles 1A, Rīga LV-1046
Apraksts: Deratizācija, dezinfekcija visā Kurzemē, Rīgā, Jelgavā, Siguldā un citur Lavijā! Viens no lielākajiem deratizācijas, dezindekcijas uzņēmumiem! Vēršoties pēc palīdzības pie SIA "KPK" kvalificētajiem speciālistiem ar ilggadēju pieredzi, jūsu ieguvums būs profesionāla un operatīva grauzēju un insektu iznīcināšana ar kvalitātes garantiju un individuālu pieeju katram klientam.

Andra Zemīša ārsta osteopāta prakse Rīgas centrā

Brīvības gatve 221, Rīga, LV-1039
Apraksts: Kas ir osteopātija? Osteopātija ir medicīniskās diagnostikas un ārstēšanas sistēma. Tās pamatā ir filozofija par struktūras (anatomiskā uzbūve) un funkcijas (fizioloģija) vienotību, kā arī cilvēka ķermeņa spēju pašatjaunoties un pašdziedināties. Kā strādā ārsts osteopāts? Galvenais ārsta osteopāta instruments ir rokas. Diagnostiku veic maigi, nesāpīgi palpējot (pieskaroties ķermenim). Diagnostikā izmanto virkni neiroloģisku, ortopēdisku un specifisku osteopātisku testu. Paralēli vispārpieņemtajai medicīniskai diagnozei, ārsts osteopāts uzstāda savu, osteopātisku diagnozi, un saistībā ar šo diagnozi izvēlas ārstēšanas taktiku.

Andra Zemīša ārsta osteopāta prakses vieta Saulkrastos

Ainažu 34, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Kas ir osteopātija? Osteopātija ir medicīniskās diagnostikas un ārstēšanas sistēma. Tās pamatā ir filozofija par struktūras (anatomiskā uzbūve) un funkcijas (fizioloģija) vienotību, kā arī cilvēka ķermeņa spēju pašatjaunoties un pašdziedināties. Kā strādā ārsts osteopāts? Galvenais ārsta osteopāta instruments ir rokas. Diagnostiku veic maigi, nesāpīgi palpējot (pieskaroties ķermenim). Diagnostikā izmanto virkni neiroloģisku, ortopēdisku un specifisku osteopātisku testu. Paralēli vispārpieņemtajai medicīniskai diagnozei, ārsts osteopāts uzstāda savu, osteopātisku diagnozi, un saistībā ar šo diagnozi izvēlas ārstēšanas taktiku.

Rīgas veselības centrs, SIA

Spulgas 24, Rīga LV-1058
Apraksts: Mēs piedāvājam visplašāko diagnostisko, ārstniecisko, rehabilitācijas un veselības veicināšanas pakalpojumu klāstu gan valsts nodrošināto kvotu ietvaros, gan par maksu 6 filiālēs – Ziepniekkalnā, Imantā, Iļģuciemā, Torņakalnā, Ķengaragā un Bolderājā. Vairākās mūsu filiālēs ir senas tradīcijas multiprofesionālu fizikālās un rehabilitācijas medicīnas pakalpojumu nodrošināšanā. Rehabilitācijas speciālisti piedāvā kompleksas rehabilitācijas programmas bērniem un pieaugušajiem. Ja esat apdrošināts kādā no veselības apdrošināšanas kompānijām, mūsu filiālēs saņemsiet apmaksātu pakalpojumu. Ierodoties uz vizīti pie ārsta, līdzi jāņem: apdrošināšanas polise, personu apliecinošs dokuments un speciālista nosūtījums. Mūsu sadarbības partneri: If P&C Insurance, AAS Baltikums, Ergo Life Insurance, Baltijas Apdrošināšanas nams, Compensa Life Vienna Insurance Group, Seesam.

Biolat, AS

Rīgas 111, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Produkti:: ✓ ho-fi® original ✓ Silvasept® original, Silvasept® Strong, Silvasept® Immuno, Silvasept® kakla aerosols ✓ Poliprenols® D3 original plus kapsulās; ✓ Poliprenols® D3 original eļļā ✓ Silbiols® ✓ Egles ēteriskās eļļas ✓ Fitoekols®-K 40

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Par salonu: 2015. gada 5. aprīlī, pašā Rīgas sirdī, mēs plaši atvērām mūsu SPA salona „Elien Spa” durvis tiem, kas grib uz īsu laiku atbrīvoties no ikdienas rūpēm un pavadīt laiku sev par labu.

Mēs nosaucām salonu sieviešu vārdā Elien – kā mīlestības simbolu cilvēces daiļajai pusei. Un piedāvājām saviem klientiem mūsu kopīgu 30 gadīgo profesionālo pieredzi. Studijā strādā divi meistari: Vladimirs un Vija.

Ja godīgi atzīties, mēs neesam burvji. Mēs sirsnīgi mīlam savu lietu un dodam priekšroku „roku” darba kvalitātei, nevis visiem pārējiem SPA biznesa atribūtiem. Tieši pateicoties tam, mēs ne vienu vien reizi bijām par patiesi brīnumainu izmaiņu lieciniekiem cilvēku dzīvē, kuri izvēlējās apzinātas rūpes par sevi.

Jaunpuntuži, Kazas siers

"Jaunpuntuži" , Alsviķu pagasts, Alūksnes nov. LV-4333
Apraksts:

Bioloģiskā lauksaimniecība "Jaunpuntuži" nodarbojas ar kazas siera ražošanu no Anglo-Nūbijas kazu piena.

Kazas dzīvo brīvā dabā ekoloģiski tīrā vidē, un piens ir slavens ar garšīgo krēmīgo garšu, jo tajā ir 5-9% tauku saturs, kā arī augstvērtīgas olbaltumvielas. Sieram piemīt pretalerģijas īpašības.

Ļoti garšīgs smērējamais mocarella siers, siera bumbas ar trifelēm, pipariem, dažādām garšām un garšvielām. Ekoloģisks produkts. Roku darbs. Stiprina imunitāti. Pasterizēts mīkstais kazas siers.

Ābelītis Oskars - ārsta prakse akupunktūrā

Tērbatas 36-4, Rīga LV-1011
Par Dr. Oskaru Ābelīti:

Pēc Rīgas medicīnas institūta beigšanas 1982. gadā strādāju Liepājas rajona centrālajā slimnīcā. 90. gadu sākumā specializējos Austrumu medicīnā. Laika gaitā papildināju zināšanas ārzemēs. Esmu akupunktūras un biorezonanses ārsts. Tas ietver dažāda veida iedarbību ar adatām, sildīšanu, spiedienu, masāžu uz bioloģiski aktīviem punktiem. Ar akupunktūras metodēm var samazināt vai novērst galvas, muguras sāpes, sprandas stīvumu, reiboņus, roku tirpšanu, locītavu sāpes, krampjus, koriģēt izliektu, deformētu mugurkaulāju. Biorezonanses metode palīdz noteikt slimos orgānus, audus, atrast sēnītes, vīrusus, baktērijas, parazītus, dažādus toksīnus, neskaidru, slimīgu stāvokļu cēloņus un uz tiem iedarboties.

Labiprodukti.lv

Ragana, Tirgus 1, Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

"Labiprodukti.lv" interneta veikalā ir iespēja iegādāties augstvērtīgus, olbaltumvielām bagātus, šķiedrvielām saistītus, pārsvarā bez glutēna produktus, katrai gaumei piemērotus.

Mūsu misija ir nodrošināt Jūs (klientus) ar labākajiem pārtikas un nākotnē arī nepārtikas produktiem, kuru atlasa mūsu ekspertu komanda (pārtikas tehnologi, ražotāji, produktu izstrādātāji, uztura speciālisti un veselīgā dzīves veida fanāti) izvēlas labākos no pieejamākiem produktiem tieši Jūsu labsajūatai, kas atrodami mūsu mājas lapā.

Mēs izvēlamies augstvērtīgus, sabalansētus un ilgstspējīgus produktus organismam, kas ļaus tam produktīvi un pareizi funkcionēt.

Raksti sadaļā mēs atlasīsim jaunākos un svarīgākos rakstus par veselīgus dzīvesveidu un uztura zinātni, kam droši varēsiet sekot mūsu Facebook, Instegram kontos zem labiprodukti.lv  un protams mūsu mājas lapā.

Uzņēmuma galvenais uzsvars ir piedāvāt klientiem produktus par labāko cenu, un tas iespējams, pērkot vairāk par izdevīgāku cenu!

Mūsu darbības moto: Izvēlies labāko! Pērc vairāk, maksā mazāk!

ROksana EN, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Pāvila Rozīša 9, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Kriosauna, krioterapija, krioprocedūra, krio, pretcelulīta procedūra, imunitātes nostiprināšana, ādas slimību ārstēšana, seboreja, psoriāze, aukstuma terapija, sporta medicīna, organisma atjaunošana, ķermeņa atjaunošana, rehabilitācija, krioprocedūra sejai, krioprocedūra matiem, Masaža, masāža Valmierā, klasiskā ķermeņa masāža,

Veselības centrs KRIOSAUNA -160ºCRYO Pārdaugavā

Uzvaras bulvāris 10, Rīga, LV-1048
Kriosaunas ieguvumi:: ✓ liela daudzuma tauku sadedzināšana ✓ augstas sportiskās formas uzturēšana, atjaunošana pēc traumām un fiziskajām slodzēm (palielina fizisko izturību par 6 – 8%); ✓ ādas tonizēšana, uzlabošana un tūsku likvidēšana; ✓ efektīva pretcelulīta procedūra; ✓ dažādu mugurkaula slimību profilakse; ✓ būtiska sāpju sindroma samazināšana un raksturīgas sastinguma artrozes, artrīta un radikulīta samazināšana; ✓ sagatavošana lielai neiru un fiziskai slodzei; ✓ organisma kopējā tonusa paaugstināšana, sāpju sliekšņa paaugstināšana; ✓ imunitātes pastiprināšana, rūdīšana; ✓ organisma novājināto funkciju atjaunošana; ✓ stresa, hroniskā noguruma, depresijas stāvokļa noņemšana; ✓ paģiru sindroma noņemšana; ✓ asinsrites uzlabošana; ✓ normalizē centrālās nervu sistēmas darbību un nervu sistēmas veģetatīvo darbību; ✓ alerģiskā stāvokļa likvidācija (bronhiālā astma, dermīti utt.); ✓ hronisko saslimšanas gadījumu profilakse, kas saistīti ar endokrīniem un imūniem procesiem;

Dr.Beinerts, SIA, Veterinārā klīnika

Ģertrūdes 101, Rīga LV-1009
Veterinārās klīnikas pakalpojumi:: ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Rentgenoloģiskie izmeklējumi ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Stomatoloģija ✓ Ķirurģija ✓ Stacionārs Par mums::

"Dr. Beinerts" uzņēmums aug un attīstās gan fiziski - struktūrvienību daudzumā, zinošu darbinieku skaitā, telpu un iekārtu apjomā -, gan atvērtībā - pret sabiedrības uzskatiem un vajadzībām, pret inovācijām un tehnoloģijām. Mēs sekojam nozares aktualitātēm, lai tajās dalītos ar savu klientu.

JJStudio, SIA

Šmerļa 3, Rīga LV-1006
Apraksts:

Kas ir "Purisim" kolagēna peptīdi ar apelsīnu garšu? Kolagēns ir uztura bagātinātājs, kura galvenais uzdevums ir uzlabot ādas, matu, nagu un locītavu veselību. "Purisim Collagen Peptides", kas ir izgatavots no liellopu olbaltumvielām, proti, tajā ir liellopu gaļas kolagēna peptīdi, un tas ir lieliski. Turklāt produkts satur pamatvitamīnu kompleksu – C, E, B1, B2, B6, B9, D 3, kas cilvēkam ir nepieciešami imunitātes uzturēšanai un palīdz asimilēt kolagēnu. Preparāts satur arī glikozamīna sulfātu, hondroitīnu un metilsulfonilmetānu (MSM), kas veicina muskuļu un skeleta sistēmas veselību. Izrādās, šis produkts ir nevis divi, bet pat trīs vienā, un vairs nav papildus jāiegādājas vitamīni, ja kādam tas ir nepieciešams. Kas ir "Purisim" kolagēna peptīdi ar apelsīnu garšu sastāvā? "Purisim" sastāvā ir liellopu kolagēna peptīdi un 7 vitamīni, kā arī glikozamīna sulfāts, hondroitīns un MSM. Kāda tipa kolagēns Jums ir un no kā tas ir iegūts? Mūsu produktā ir pirmā un trešā tipa liellopu kolagēns. Kāda ir ieteicamā dienas deva un cik mg ir vienā porcijā? Ieteicamā dienas deva ir 13 g pulvera jeb pilna mērkarotīte.   Vai mērkarotīte arī nāk klāt pasūtījumam? Jā, katrā "Purisim" iepakojumā atrodas speciāla mērkarotīte, kas palīdzēs nomērīt nepieciešamo kolagēna pulvera devu.   Kad vislabāk ir lietot kolagēnu? Kolagēnu vari lietot jebkurā dienas laikā, bet "Purisim" sastāvā esošo vitamīnu dēļ to ieteicams lietot pirmajā dienas pusē.   Ar kādiem dzērieniem drīkst lietot kolagēnā pulveri? Kolagēnu var lietot ar jebkura veida dzērieniem, iemaisot to tajos iekšā. Drīkst lietot gan ar ūdeni, gan sulu, gan pienu gan karstiem dzērieniem.   Cik ilgi ir ieteicams lietot kolagēnu? Kolagēnu var lietot visu laiku, katru dienu. Redzamiem un jūtamiem rezultātiem, vēlams to lietot bez apstājas vismaz 3 mēnešus. Cik ilgam laikam paredzēts viens iepakojums? Vienā iepakojumā ir 390g (30 porcijas) kas pietiks 30 dienām, lietojot ieteicamo dienas devu 13g (pilnu mērkaroti). Vai kolagēnu drīkst lietot grūtnieces vai ar krūti barojošas māmiņas? Nav paredzēts lietošanai grūtniecēm un sievietēm, kas baro bērnu ar krūti.