Imunitāte, visā Latvijā

Drukāt

Nuga Baltija, SIA

Anniņmuižas bulvāris 80, Rīga LV-1069
Apraksts:

"Nuga Medical Co., Ltd" ir pasaules līderis veselības profilakses, rehabilitācijas un aizsardzības aprīkojuma un aksesuāru Nuga Best ražošanā un izplatīšanā. Nuga Best produkcija pieejama kā profesionāļiem, tā klientiem, kuri rūpējas par savu veselību un labsajūtu. Tas ir efektīvs veids un līdzekļi, kā mājas apstākļos mazināt spriedzi , muskuļu sāpes un veicinātu atveseļošanos. Nuga Best masāžas gultas ir ideāls līdzeklis, lai noņemtu nervu stresu un pārslodzes, kā arī osteohondrozes profilaksei, imunitātes uzlabošanai un zarnu trakta slimību ārstēšanai. Masāžas jostas mazina muguras sāpes un spriedzi, sildošie Nuga Best paklāji ar turmāniju uzlabo asins cirkulāciju. Piedāvājam arī sildierīces locītavām, kuras mazina locītavu stīvumu un locītavu sāpes, kā arī aksesuārus, kuri ne vien ārstēs Jūs visas dienas garumā, bet arī izskatīsies pievilcīgi.

Vējkalnietis, SIA

Lauciene, "Mierkalni" , Laucienes pagasts, Talsu nov. LV-3285
Vējkalnieša vīnu un stipro alkoholisko dzērienu degustācijas notiek visu gadu, arī ziemā, iepriekš laikus obligāti saskaņojot pa tel. 29457055. Veikaliņā var iegādāties Latvijā plašāko vienas vīna darītavas radīto dzērienu klāstu! Te katrs var atrast savai gaumei atbilstošu dzērienu, jo 2020. gadā piedāvāsim 18 dažādus mājas vīnus un 19 veidu stipros alkoholiskos dzērienus, dažādu tilpumu un formu pudelēs. Jaunums - imunitāti stiprinošie bezalkoholiskie melnā plūškoka-dzērveņu un melnā plūškoka-cidoniju sīrupi.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Veselības centrs KRIOSAUNA -160ºCRYO Purvciemā

Stirnu 10, Rīga, LV-1082
Kriosaunas ieguvumi:: ✓ liela daudzuma tauku sadedzināšana ✓ augstas sportiskās formas uzturēšana, atjaunošana pēc traumām un fiziskajām slodzēm (palielina fizisko izturību par 6 – 8%); ✓ ādas tonizēšana, uzlabošana un tūsku likvidēšana; ✓ efektīva pretcelulīta procedūra; ✓ dažādu mugurkaula slimību profilakse; ✓ būtiska sāpju sindroma samazināšana un raksturīgas sastinguma artrozes, artrīta un radikulīta samazināšana; ✓ sagatavošana lielai neiru un fiziskai slodzei; ✓ organisma kopējā tonusa paaugstināšana, sāpju sliekšņa paaugstināšana; ✓ imunitātes pastiprināšana, rūdīšana; ✓ organisma novājināto funkciju atjaunošana; ✓ stresa, hroniskā noguruma, depresijas stāvokļa noņemšana; ✓ paģiru sindroma noņemšana; ✓ asinsrites uzlabošana; ✓ normalizē centrālās nervu sistēmas darbību un nervu sistēmas veģetatīvo darbību; ✓ alerģiskā stāvokļa likvidācija (bronhiālā astma, dermīti utt.); ✓ hronisko saslimšanas gadījumu profilakse, kas saistīti ar endokrīniem un imūniem procesiem;

HealthAid Baltics, SIA

Rīga
Apraksts:

SIA "HealthAid Baltics" ir Lielbritānijas uzņēmuma "HealthAid" Ltd. produkcijas eksluzīvais izplatītājs Latvijā. Latvijas tirgū mēs piedāvājam Premium klases uztura bagātinātājus, minerālvielas un multivitamīnus, kā arī dabīgo kosmētiku un aromaterapijas produkciju - ēteriskās eļļas un bāzes eļļas.

Veselības veikals, SIA

Katoļu 19, Rīga LV-1003
Jaunums Latvijā – ZOE – Fermentētais probiotiskais dzēriens:

Produkti "ZOE" dzīvo (aktīvā stāvoklī) derīgu baktēriju, prebiotiku un gremošanas enzīmu koncentrāti uz īpaši sagatavotām dziļas fermentācijas augu izejvielām koncentrācijā līdz pat vairākiem miljardiem dzīvo aktīvo probiotisko baktēriju uz 1 ml produkta. ZOE galvenais mērķis ir probiotisko ēdienu pagatavošana no parastajiem ēdieniem. Aktīvo probiotisko baktēriju dēļ pārtika ar ZOE maina savas īpašības uz labo pusi. Nesatur alkoholu, elementārus cukurus, sojas un dzīvnieku olbaltumvielas, lipekli, laktozi.

Dolcetta, SIA, Kaņepju Sēklas

Kaņepes. Kaņepju produktu eksports
"Āpji" , Strazdes pagasts, Talsu nov., LV-3291
Svarīgi! Kaņepju sēklas:: ✓ stiprina imunitāti ✓ palīdz attīrīt organismu no toksīniem ✓ mazina stresu ✓ atbrīvo no bezmiega ✓ palielina piena daudzumu jaunajām māmiņām ✓ bērniem veicina augšanu, jo rada apetīti, dod vitalitāti un spēku Apraksts:

SIA DOLCETTA dibināts 2008. gadā un kopš 2013. gada nodarbojas ar kaņepju audzēšanu, atrodas Latvijā Talsu novada, Strazdes pagasta "Āpjos". SIA DOLCETTA ir saņēmusi bioloģiskos atbilstības sertifikātus, gan kaņepju audzēšanas procesam, gan kaņepju produktu ražošanai (LV-BIO-01).

Veselības centru apvienība, AS, Liepājas Medicīnas centrs

Brīvības 95, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Diagnostika ✓ Ārstniecība ✓ Rehabilitācija ✓ Profilakse un veselības pārbaudes ✓ Grūtnieču un bērnu veselība Apraksts:

Veikt veselības pārbaudes VCA poliklīnikās ir ātri, kvalitatīvi un patīkami – visi nepieciešamie speciālisti vienuviet Jūsu ērtībām un labsajūtai. Kvalitatīvas veselības aprūpes viens no svarīgākajiem priekšnosacījumiem ir ātra un precīza slimības diagnostika. Mēs piedāvājam sertificētus medicīnas speciālistus, kas ir pieredzes bagāti un zinoši dažādās medicīnas nozarēs un savā darbā izmanto modernas un augstas kvalitātes tehnoloģijas. Medicīniska rehabilitācija ir nepieciešama, lai samazinātu pārejas posmu no slimības uz iespējami pilnīgāku veselības atgūšanu, kā arī ikvienam, kurš vēlas rūpēties par savas veselības profilaksi.

 

Žuravļova V. ģimenes ārsta prakse

Krišjāņa Valdemāra 101, Rīga LV-1013
Saderība ar produktiem, organisma izpēte, organismu izpēte pēc svārsta metodes, svārsta metode, Imunitāte

Gentle Drive, SIA

Ozolkalnu 2, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Kokosriekstu eļļa, vistas zupa, tomātu zupa, raudene, sēņu zupa, fenhelis, kalcijs, selēns, tereško tējas, zaļā tēja, propoliss, auzu pārslu putra, mārsils, glicīns, vīnogu kauliņu eļļa, kokosriekstu eļļa matiem, ķīselis, šitaki sēnes, citronliāna, kalcija karbonāts, sīrups, fenheļa tēja, selens, mazkaloriju ēdieni, melisas tēja, šī

Vitalway, individuālais darbs

Meža 8B, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
skaistumam, labsajūtai, mitrināšana, sāpju noņemšana, asinsrites uzlabošana, sirdsdarbības uzlabošana, imunitāte

KRIOsanus

Rīgas 204, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Kriosauna, imunitātes stiprināšana, krio saunas pakalpojumi, celulīta samazināšanās, svara korekcija, vielmaiņas uzlabošana, limfas cirkulācija, palīdz traumu ārstēšanā. Ādas slimību ārstēšana, profilakse, kaulu locītavu slimību ārstēšana, profilakse, artrīts, pēcoperāciju, pēctraumu periodos, podagras ārstēšana, imunitātes

Kurkova J., dziedniece

Aleksandra Čaka 55-2. stāvs, Rīga LV-1011
, dziedināšana, dziedniece, asinsvadu tīrīšana, kuņģa un zarnu traktu slimības, aizkuņģa dziedzeru, imunitāte

Gudra-aptieka.lv, internetveikals

Meistrų g. 8a, Vilnius
Medikamentu tirdzniecība, aptiekas

BAHA ziedu prakse Saldū

Lielā 15, Saldus, Saldus nov., LV-3801
praktiķi, konsultanti, konsultante, Saldus, Ventspils, Kurzeme, Scenar terapija, sāpju terapija, veselība, imunitāte

Sango Imports, SIA

Slokas 48A-19, Rīga LV-1007
diabēts, Parkinsona slimība, Alcgeimera slimība, kuņģa un zarnu trakta slimības, osteoporoze, artrīts, imunitāte

Sentor Farm aptiekas, AS

Mūkusalas 41B, Rīga, LV-1004
Saaukstēšanās, gripa, nopirkt zāles, iesnas, sāpes, klepus, kakla sāpes, sirds dienas, sirds veselība, imunitāte

Krio Jelgava, skaistuma un veselības studija

A.Kronvalda 24, Jelgava, LV-3004
Kriosauna sportistiem, ārstnieciskās procedūras, ādas atjaunošana, ādas slimību ārstēšana, pretcelulīta procedūras, imunitātes paaugstināšana, asinsrites uzlabošana, kriomasāža, krioprocedūras, organisma atjaunošana, psoriāze, seboreja, rehabilitācija, enerģijas atjaunošana, vielmaiņa, ādas tonuss, svara korekcija, alerģijas